Mobil párásítás

Mobil párásítás

Párásító és párahűtő rendszereinket nem csak előre telepített, kiépített megoldásként kínáljuk. Sok esetben előfordul, hogy csak ideiglenesen, változó helyszíneken, vagy olyan helyen kellene kellene használni, ahol nincs lehetőség a fix kiépítésre. Kompakt megoldást kínálunk az ilyen jellegű igényekre is.

Az általunk fejlesztett mobil eszköz rendkívül gyorsan üzembehelyezhető, automatizált működésű és gondozásmentes. Szintén nagy nyomáson működik ami elengedhetetlen a csepegés és vizezés mentes üzemeléshez.

Bárhol felállítható, használható

Jelentős hűtő hatás

Hűtés és párásítás vizezés nélkül

Előnyök

A Kompakt mobil párásító és párahűtő megoldásunk könnyen szállítható és rendkívül egyszerűen üzemeltethető. Bérlés esetén megoldjuk az oda és vissza szállítást, üzembe helyezést és tárolást is.

A megoldás egészségre teljesen ártalmatlan, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent. A hűtőhatáson kívül képes megkötni a levegőben jelen lévő szálló port, ezáltal tisztább levegőt biztosít. Vírusveszélyes időszakban, önmagával a párásítással, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül csökkenti a vírusok és baktériumok, illetve egyéb fertőző ágensek levegőben lévő koncentrációját.

Érdeklődjön kollégánknál!

Kapcsolódó tartalom: