Befújó egységek

Befújó egységek

A feladat jellegének és az igényeknek megfelelően többféle befúvó egységgel építjük ki rendszereinket. Hagyományos axiál ventilátoros, tangenciális ventilátoros, közvetlen befújásos, szórócsöves, illetve szórógyűrűs megoldásokat is alkalmazunk. A cél minden esetben a leghatékonyabb kiporlasztás és egyenletes szóráskép kialakítása.

Kiemelt szempont, hogy minden egyes befúvó fej vagy csoport, a többi egységtől függetlenül szakaszolható legyen. Ezzel elérhető, hogy szerviz vagy karbantartás esetén az egység a rendszerből egy kapcsolóval kiiktatható legyen anélkül, hogy a többi egység működését megzavarná. Ezzel a rendszer üzemeltethetősége és biztonsága magas szinten biztosított.

Optimális szóráskép

Cseppmentes üzemelés

Gondozásmentes működés

Előnyök

A befúvó egységek falra, álmennyezetre szerelve, függesztve, illetve a csarnok oszlopaira is szerelhetőek. A rugalmas elhelyezhetőségének köszönhetően képesek vagyunk alkalmazkodni a helyi adottságokhoz, így kompromisszum mentesen tudjuk biztosítani az ideális szórásképet, a lehető legkevesebb egység használatával.

A folyamatos nagy nyomású üzemmód miatt befújóegységeink rendkívül hatékonyan juttatják a párát a levegőbe ami emiatt szinte azonnal elpárolog, így a csepegés mentes üzemmód biztosított. A befújóegységek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, ezért rendkívül csendesek és alacsony szervízigényűek.

Érdeklődjön kollégánknál!

Kapcsolódó tartalom: