Adattárház

Valós idejű adatfeldolgozás, szabályozás és megjelenítés

A termelési- és gyártási adatok gyűjtésének és azok megjelenítésének valamint tárolásnak igénye manapság már alapkövetelmény az iparban.

A DITUSZ Kft párásító és párahűtő berendezései a legfrissebb technológiai megoldásokat használó adatgyűjtő rendszerekkel vannak ellátva. A termelési területen elhelyezett érzékelők segítségével a központi vezérlő folyamatosan gyűjti a keletkező real-time adatokat, majd átküldi és archiválja is az információkat az adattárház szerverén.

A percre kész információk birtokában az aktuális termelési igényeknek megfelelően tudjuk alakítani gyártási folyamatokat. Az archivált adatok alapján az adatbázisokból, beállítható jogosultság alapján, professzionális riportok és jelentések is készíthetőek. Ezek akár ütemzett módon akár esemény alapon, vagy manuálisan módon megoszthatóak az erre jogosultak számára.

Folyamatos adatmentés

Biztonságos adatkezelés

Valós idejű incidens vizsgálat

Adatbiztonság

Rendszereink fejlesztése során elsődleges szempont volt ügyfeleink termelési adatainak biztonságos kezelése. Ennek érdekében az adatküldés és tárolás folyamata többszörösen titkosított.

Az adatgyűjtés feltétele egy élő internet kapcsolat megléte. Az általunk használt fejlett adatkezelési protokoll használatának köszönhetően a kapcsolat váratlan megszakadása vagy előre nem látható szolgáltatás kiesés esetén sem kell aggódnunk az adatvesztés miatt. A központi vezérlő (DCC) képes pufferelni az adatokat (egy bizonyos határig) és a kapcsolat újbóli kiépülése után folytatni tudja az adatátvitelt.

Előnyök :

+ Folyamatos mentés a termelési adatokról
+ Audit jellegű ellenőrzések lehetősége
+ Incidens vizsgálati lehtőség

Érdeklődjön kollégánknál!