Párasátor

Probléma

A járványok világgazdaságot és társadalmat érintő vészhelyzetei felerősítették a tisztaság és a fertőtlenített környezet igényét biztonságos, hatékony, jó ár/érték arányú, könnyen használható megoldásra van szükség.

Erre a célra fejlesztettük ki a környezetbarát fertőtlenítő hatóanyagot gyártó partnerünkkel az Ecowian Kft.-vel együtt ezt az a bárhol felállítható és könnyen használatba vehető párasátrat. A sátorba beépítettük a már számtalan helyen bizonyított párásító rendszerünk erre a felhasználásra optimalizált változatát egy adagolóval kiegészítve, ami telehővé teszi a hatóanyag kifújt párához keverését.

Csíramantesítés, fertőtlenítés

Egészségre ártalmatlan

Könnyen telepíthető

Megoldás

Az eszköz egy kereskedelmi forgalomban is kapható úgynevezett Pop-up sátor szerkezetre került felszerelésre, a költségek minél alacsonyabban tartása érdekében. A szerkezet kialakításánál alapvető követelmény volt, hogy könnyen összeszerelhető és üzembe helyezhető legyen, de szükség esetén egyszerűen , szállítható és áttelepíthető, vagy igény esetén tárolható legyen.

A sátor összecsukva a gépészettel és a ponyvával együtt egy személyautóban is egyszerűen szállítható. Igény esetén a ponyát bámilyen színben, vagy felületét megmintázva, pl. :céges feliratok, grafika tudjuk gyártani.

Érdeklődjön kollégánknál!

Esettanulmány:

Kapcsolódó tartalom: