Rendezvény hűtés

Probléma

A Ditusz Kft. Compact párahűtő berendezései, hatékony, esztétikus, csendes megoldást biztosítanak a felhasználók számára. Nyári melegben jelentősen, a párolgás hőelvonó hatása révén akár 6 - 10 C°-kal is csökkenthetik a hőmérsékletet. Nem vizez, nem nedvesíti a környezetét, üzemeltetési költsége alacsony.
Semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, a hagyományos klímákra érzékenyek is használhatják.

A Compact párahűtő berendezések nemcsak megvásárolhatók, bérleti konstrukcióban is igénybe vehetők. Melegüzemi munkahelyek, Hotel és étterem teraszok, bemutatók, céges és egyéb rendezvények, ünnepségek résztvevőinek, felüdülés a kánikulában egy kellemes hűvös tavaszi fuvallat.

Jelentős hűtőhatás

Hűtés nedvesítés nélkül

Egésszégre teljesen ártalmatlan

Megoldás

A Compact párahűtő berendezéseink kerekeken könnyen mozgathatók, bárhol bevethetők. A berendezések üzemeltetéséhez víz csatlakozási lehetőségre van szükség, amely gyors csatlakozós nagynyomású tömlővel valósítható meg. A berendezéseknek normál 230 V-os elektromos csatlakozásra van szükségük. A ventilátorok a hűvös levegőt 5–7 méterre is eljuttatják, +/- 40 fokban oszcilláló mozgásuk miatt egyenként kb. 30 – 40 m² területet hűtenek le jelentős mértékben.

Előnyök :

+ Mobil kivitel
+ Könnyű telepíthetőség

+ Egyszerű üzemeltetés

+ Por és szagmegkötő hatás

+ Rovarűző hatás

+ Exkluzivitás
+ Energiatakarékos, költség hatékony,
+ környezetbarát, káros anyag kibocsátás mentes megoldás

Érdeklődjön kollégánknál!

Referenciák: