Sertés

Probléma

A sertéstenyésztési iparban a párahűtő rendszerek növelik a hússertések és vemhes kocák étvágyát, javítják a szoptatás minőségét a laktáció alatt. Ez megnöveli az alom súlyát az elválasztáskor, növeli a jövőbeni almok méretét, és lehetővé teszi a kocák gyorsabb regenerálódását is. A nagynyomású párásítás által biztosított hűvös körülmények javítják a termékenységet is, a kanoknál a sperma minőségét, a kocáknál pedig jelentősen csökkentik a meddőséget.

A párahűtés a sertéseknél már az elválasztásától kezdve javítja a malacok tartási körülményeit és életfeltételeit. Ezáltal javul a jövedelmezőség, valamint csökkenti a piacra kerülési időt. Az elhullási arány a sertéstenyésztés minden szakaszában jelentősen csökken.

A táplálkozási magatartást jelentősen befolyásolja és megváltoztatja a fokozott hőstressz. Az állatok kevesebb ételt fogyasztanak, ami hízó sertéseknél súlycsökkenést a kocáknál alacsonyabb tejtermelést eredményez. Természetesen ez az egyensúlyhiány tükröződik a kisebb disznókban, malacokban, sérülékenyebbek és kitettebbek lesznek a megbetegedésekkel szemben.

Friss levegő, szagmegkötés

Hőmérséklet kontroll

Súlyvesztés megelőzése

Megoldás

Mindez súlyos károkat okoz az állatoknak és jelentős gazdasági veszteséget a gazda számára, aki látja, hogy a napi befektetési értéke csökken. Párásító/párahűtő rendszereink az ellenőrzött adagoló rendszereknek köszönhetően lehetővé teszik az állatok tisztításához és fertőtlenítéséhez szükséges hatóanyagok kipermetezést is, ami drasztikusan csökkenti az igazgatás és a munka költségeit, valamint optimalizálja a feldolgozási időket.

Nem minden állattartó létesítmény vagy helyzet azonos, ezért minden projekt egyedi tervezést igényel a legjobb hűtési környezet biztosítása érdekében. Önnel együttműködve a leghatékonyabb párahűtési rendszert alakítjuk ki, amely megfelel az Ön igényeinek. A hűvös, száraz és kényelmes környezet fenntartása érdekében technológiánk a köd folyamatos és egyenletes eloszlatásával éri el..

Előnyök :

+ Alacsonyabb hőmérséklet

+ Jobb étvágy, magasabb húshozam

+ Tisztább levegő, kevesebb fertőzés és kórokozó

+ Kellemetlen szagok elkerülése

+ Kevesebb rovar, nyugodtabb állomány

+ Kevesebb hőstressz okozta elhullás

Érdeklődjön kollégánknál!