Pára fertőtlenítés

Probléma

A járványok világgazdaságot és társadalmat érintő vészhelyzetei felerősítették a tisztaság és a fertőtlenített környezet igényét biztonságos, hatékony, jó ár/érték arányú, könnyen használható megoldásra van szükség.

A vírus terjedésének csökkentése szempontjából kulcsfontosságú lépés egy 24 órás fertőtlenítési protokoll bevezetése, amely csökkenti a levegőben lévő vírusok előfordulását a legfőbb átviteli és terjedési útvonalakon belül, ami a COVID-19 esetében a környezeti levegőt jelenti.

Hatékony védekezés

Egésszégbarát

Vírus és csíramentesítés

Megoldás

A Ditusz Kft. és stratégiai partnere az Ecowian Magyarország Kft. egy olyan pára fertőtlenítő módszert, innovatív technológiát kínál, amely biztonságosan elpusztítja a COVID-19 vírust ( és számos más ismert kórokozót) a környezeti levegőben, ahol emberek tartózkodnak. Számos bizonyíték és tanúsítvány áll rendelkezésre annak igazolására, hogy a HOCL és a felhasználási módszer alkalmazása biztonságos.

A Ditusz Kft. mérnökei képesek olyan rendszerek kiépítésére, amelyek nagyobb légterekben is ( pl. gyártó csarnokokban, iroda épületekben, kórházakban, repülőtereken, középületekben, akár félig nyitott rendezvényeken, bárhol az emberek közel vannak egymáshoz ) alkalmasak a légfertőtlenítésre napjainkban legalkalmasabb szert a HOCL-t szétporlasztani. A módszer lényege, hogy magas nyomáson - 75-100 bar tartományban – speciális fúvókákon keresztül Ecowian Higén+99, környezetbarát fertőtlenítőszerrel kezelt vizet porlasztunk a térbe.


A HOCL hosszú ideig lebeg a levegőben így egy megmaradó fertőtlenítő gátat jelent a vírusok, kórokozók vagy baktériumok számára. Az aeroszolos HOCL fertőtlenítési módszer ellenőrzött környezetben történő alkalmazásával az embereknek nem kell többé maszkot viselniük, mivel folyamatosan belélegzik a HOCL-t. Ez hosszú ideig tartós, megmaradó hatékonysággal bír a környezeti levegőben, valamint a személy orrjárataiban, légutaiban és tüdejében is.

A HOCL akkor is folyamatos fertőtlenítést biztosít, ha az emberek ruhájával, bőrével vagy bármilyen más felülettel kerül érintkezésbe.

Érdeklődjön kollégánknál!

Kapcsolódó tartalom: